Zamixuj si i ty s mixit.cz


Ráda bych se s Vámi podělila o pár svých zkušeností s produkty ze stránky mixit.cz. V poslední době se trend objednávání laskomin z této stránky poměrně rozmohl. Všem youtuberkám byl zaslán adventní kalendář, všichni míchali své mixy ostošest, aby mohli nadělovat pod stromeček a i já jsem něco málo od mixit obdržela a následně darovala. 

Jak to vlastně funguje? 

Jedná se o projekt dvou mladých někdejších spolužáků, nynějších spolupracovníků, kteří dali hlavy dohromady, zariskovali a přemýšleli, Vznikl tento vynikající nápad, který se na českém trhu ještě nevyskytoval. Mně přijde ten nápad fantastický. Dnešní populace je totiž poměrně vybíravá. Jeden nejí tohle, druhý tamto. Myslím, že mixit.cz je tedy ideální online obchod, kde si zkrátka zvolíte jen to, na co máte chuť. 

Pro ty odvážnější je zde možnost namixování si zcela vlastní směsi müssli či kaše. Je to prosté. Na internetové stránce www.mixit.cz je vše úhledně popsáno a vy budete postupovat dle předepsaných kroků. Seknout se nemůžete. Pokud si chcete "mixnout" vlastní müssli, budete k cereálnímu základu, který si vyberete, přidávat vámi zvolené další ingredience. Je to jako skládat stavebnici. Můžete přidávat sušené ovoce, ořechy či další pochutiny jako například čokoládové hobliny, skořici, vanilku a další. Co se týče kaše, Postup je identický s tím rozdílem, že místo cereálního základu vybíráte z různých druhů kaše. 



Kdo si myslí, že na namíchání vlastní směsi nemá dost síly a odvahy, může vyzkoušet již namíchané výrobky. Já si na vánoce objednala degustační mix. Chtěla jsem od všeho ochutnat trochu. Od müssli od mixit jsem čekala trochu více. Je ovšem pravda, že se přece jen jedná o poměrně zdravou variantu müssli. Müssli není zapékané velkým množstvím cukru, což je právě to, co já miluji (já vím, jsem trochu prase no lol). Nicméně špatné to rozhodně nebylo a já si pochutnala. Kaše byly výborné. Mám ráda trochu hutnější a to přesně kaše od mixit jsou. Z čeho jsem ovšem byla nadšená, jsou jejich mixitky. Bože. Nic lepšího jsem v životě nejedla. Navíc je zde možnost zakoupit si i bezlepkové kousky.

Pokud chcete zdravě a chutně jíst, výrobky od mixit.cz jsou asi tou nejlepší variantou. Jsou perfektní jak pro snídaně, tak i pro výživné svačinky. Tak ochutnávejte a hlavně ZAMIXUJTE si i vy.

Pusu,
Veru

Share:

11 komentářů

  1. To je úžasné :) mňam hneď by som sa zakusla

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. MŇAAAAAAAM vyzerá to úžasne.
    Na mojom blogu práve prebieha giweaway tak by som bola rada keby si sa pozrela na to. :)
    Simply Kristina

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si asi před dvěli lety objednala 'mysli' z mixit, jenže pak jsem nějak přestala jíst tyhle věci a snad ještě teď to mám doma:-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. very nice pics!!!thanks for stopping on my blog,now i follow you on gfc i hope you follow me too!!kiss

    OdpovědětVymazat
  5. very nice pics!!!thanks for stopping on my blog,now i follow you on gfc i hope you follow me too!!kiss

    OdpovědětVymazat
  6. ten obal na ty cereálie je krásný ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  7. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.

    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  8. Juj, už dlho plánujem Mixit vyskúšať, len vždy to nejak odložím. Rada by som vyskúšala aj Mixitky aj kaše, všetko! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem už nějaké hotové, namíchané tuby a je to opravdu mňamka :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  10. Mix it jsou super :) Pracuji v obchůdků Sklizeno, kam mohou přijít objednávky nebo si tam můžeš přímo zakoupit výrobky od Mix it^^

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě moc potěší, děkuji ♥