10 typů lidí na pláži


Černoši 

Začneme kategorií černoši, která je asi všem jasná. Lidé, co se opalují tak dlouho a chtějí být tak snědí, že si je pak člověk plete buď s černochy nebo s čerty, nevím co z toho je horší.

 

Padesátky

Kategorie lidí padesátek mě děsí. Chápete, že lidé jedou k moři, zalezou si do stínu a mažou, mažou, mažou? Tašku mají narvanou k praskutí všemi možnými preparáty s faktorem 50 a kdyby existovala stovka, už by byla jejich. K pláži chodí zásadně v oblečení a když se náhodou vysvlečou do plavek, hodí přes sebe tři čtyři šátky, aby k nim náhodou sluníčko nedolehlo. Často závidí černochům.

 

Campaři 

Na podobném principu funguje i kategorie campařů. Tito lidé přitahnou na pláž celý stan s karimatkami (jestli mají uvnitř i spacáky, se mi zatím v průzkumu nepodařilo zjistit :D). Joo, dobrý, před sluníčkem ochrana asi dobrá, ale kam si pak maj lehnout ostatní? Divím se, že si tam nerozdělaj i ohínek a nepřinesou buřty.

 

Pinkálci 

Tak to jsou prosím pěkně lidé, co stojí u břehu v kroužku a pinkají, pinkají, pinkají.... Vlastně obdivuju jejich zapálení do hry. Oni by se radši utopili, než aby nechali míček spadnout. Na mou duši. Je vtipné pozorovat, jak se vždycky úplně rozplácnout o hladinu, ĺoknout si mořské vody, ale... míček je stále ve hře. Provokují pipiny.

 

Pipiny

Nesnáší pinkálky, protože pipiny stojí u břehu a tři hodiny se osmělují, než vlezou do vody, čehož často využívají pinkálci k tomu, aby je totálně zlili. Pipiny jsou pak nepříčetné. Jejich voděodolný make-up tvořily celé ráno a vlasy žehlily hodinu, aby to na selfíčkách, které hojně pořizují ve skupinkách, nějak vypadalo. Na většině selfíček špulí rty a nebo signalizují na rukách, jak je to u moře super, tedy zdviženými palci nahoru.

 

Boyfrendi pipin 

Jejich kluci jsou jak kenové od barbín a na selfíčkách mají povinnost pózovat také. Milují své pipiny.

 

Matračka místo lehátka

Matračka, sluníčko, moře, opalování!! Tuto kategorii tvoří většinou ženy, které svá těla vystaví sluníčku přímo na moři. Jsou to docela chytré hlavičky (prostě... ženy že ano), nepečou se totiž jako ostatní na pláži a mají to ještě k tomu pohodlné. Nutností jsou ovšem bójky, kterých je možné zachytit se rukou (ještě lépe nohou), aby nám tato kategorie neodplula někam na širé moře. Pozor si musí dát také na šnorchlaře.

 

Šnorchlaři 

Většinou tatínkové a jejich děti. Šnorchlovat vydrží x hodin, aniž by cokoliv vylovili, protože na dně jsou jen kameny, ježči (případně okurky) nebo bordel. Děti loví všemožné sračičky při břehu, nejlépe však kamínky a střípky, protože mušle tam většinou nejsou k nalzení, které pak tahají domů a pašují je v batůžkách do své země, kde je ukazují babičkám.

 

Opalovačky

Často rozkydnuté obtloustlé báby starší paní, nejlépe s čepcem na hlavě, aby neměly večer úpal a také pipiny, které když se konečně osmělí a uplavou 5 temp, už nemůžou a tak usednou na pobřeží, kde chytají bronz. Nenávidí stříkačky.

 

Stříkačky 

Tuto skupinu tvoří výhradně jen děti a jsou trnem v oku jak pipinám, tak opalovačkám. Často s nimi totiž nemají slitování a make-up pipin padne vniveč a báby jsou nasraný. Občas mají tendenci to stříkačkám oplácet, ale to je většinou bez šance, protože děti mají perfektní stroje, proti kterým jsou pipiny i opalovačky takhle malinké.

A který typ vystihuje Vás? 

Share:

2 komentářů

  1. Skvělý a vtipný článek! :D Já jsem se nejvíc našla asi bohužel mezi pipinama, ale naštěstí jen v tom, že se půl dne osměluju, než vlezu do vody :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem takovej mix matračky, šnorchlaře a stříkačky. :D
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě moc potěší, děkuji ♥